Μπούκερ: «Λένε ότι όλοι μας πλησιάζουν, και αυτό μας κρατά πεινασμένους»

Ντέβιν Μπούκερ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Μπούκερ: «Λένε ότι όλοι μας πλησιάζουν, και αυτό μας κρατά πεινασμένους»

Sportal newsroom 19:09 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 13.07.2024

Για το κίνητρο που έχουν οι παίκτες της Team USA μίλησε ο Ντέβιν Μπούκερ, όσο και για τον ανταγωνισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ ετοιμάζεται για μία... παρέλαση αστέρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με μοναδικό στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Μπορεί η Team USA να κατεβαίνει με εντυπωσιακή σύνθεση, όμως ο ανταγωνισμός φαίνεται πως θα είναι μεγάλος στο Παρίσι με πολλές ομάδες να πηγαίνουν να κατακτήσουν το βάθρο προτάσσοντας τα μεγάλα... όπλα.

Ένας εκ των αστέρων της ομάδας του Στιβ Κερ είναι ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος μίλησε στο «Associated Press» για τις αντιπάλους που θα συναντήσουν οι ΗΠΑ στο τουρνουά, και εξέφρασε την άποψή του πως η πατρίδα του παραμένει η κορυφαία χώρα στο μπάσκετ.

Τα power ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Στο No 1 οι ΗΠΑ, σε ποια θέση τοποθετείται η Ελλάδα
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

13:13 - 12.07.2024

Τα power ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Στο No 1 οι ΗΠΑ, σε ποια θέση τοποθετείται η Ελλάδα

Η FIBA ανακοίνωσε με ιεραρχική σειρά τη δυναμικότητα των ομάδων που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησή της. Στην πρώτη εξάδα η Εθνική ομάδα και στην κορυφή η Team USA.

«Ακούω πολλούς ανθρώπους να λένε ότι όλοι μας πλησιάζουν, και αυτό μας κρατά πεινασμένους, μας δίνει κίνητρο. Έχουμε πολύ σεβασμό για αυτά τα παιδιά, αλλά το μπάσκετ εξακολουθεί να ανήκει εδώ», ήταν τα λόγια του αστέρα των Σανς.

Ο όμιλος της Team USA αποτελείται από Σερβία, Πουέρτο Ρίκο και Νότιο Σουδάν, ενώ τη δωδεκάδα τους συμπληρώνουν οι Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Άντονι Έντουαρντς, Τζρου Χόλιντεϊ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Ντέρικ Ουάιτ, Τζοέλ Εμπίντ, Άντονι Ντέιβις και Μπαμ Αντεμπάγιο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });