Πρόεδρος Σερβίας για τη διαιτησία: «Την επόμενη φορά πείτε μας εκ των προτέρων ποιον δεν πρέπει να κερδίσουμε»
i

© FIBA

Πρόεδρος Σερβίας για τη διαιτησία: «Την επόμενη φορά πείτε μας εκ των προτέρων ποιον δεν πρέπει να κερδίσουμε»

Sportal newsroom 15:14 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 09.08.2024

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, εξέφρασε με τη σειρά του τα παράπονά του για τη διαιτησία στον ημιτελικό της Σερβίας με την Team USA.

Η Σερβία λίγο έλειψε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο... κάζο στην ιστορία της Team USA φτάνοντας πολύ κοντά από το να την αποκλείσει από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Κάτι τέτοιο, όμως δεν συνέβη, με τους Αμερικανούς να φέρνουν τούμπα το ματς και να παίρνουν και την πρόκριση με σκορ 95-91.

Μετά τον προπονητή των Σέρβων, Σβέτισλαβ Πέσιτς, που δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις κάνοντας λόγο για... περίεργα πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήρθε η σειρά του αρχηγού της ομάδας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να ξεσπαθώσει κατά των διαιτητών.

Ο Πέσιτς τρελάθηκε με τα 9 τρίποντα του Κάρι και πήγε να... παίξει άμυνα - Τον τράβηξε συνεργάτης του (vid)

Ο Πέσιτς τρελάθηκε με τα 9 τρίποντα του Κάρι και πήγε να... παίξει άμυνα - Τον τράβηξε συνεργάτης του (vid)

Η εμφάνιση του Στεφ Κάρι κόντρα στην Σερβία ήταν τόσο εξωπραγματική, που μέχρι και ο ίδιος ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήθελε να μπει μέσα στο παρκέ να παίξει... άμυνα.

Μάλιστα, ο Μπόγκι στο τέλος της αναμέτρησης που σήμαινε και την ήττα - αποκλεισμό της Σερβίας ξέσπασε σε κλάματα, καθώς συνειδητοποίησε πως η ομάδα του έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Έπειτα σειρά πήρε, ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς μέσω ενός tweet την επόμενη μέρα από τον αγώνα ζητώντας να καταλογιστούν βήματα στον Τζοέλ Εμπίντ.

Στη λεζάντα του tweet του ο Βούτσιτς έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ποια χώρα αυτό δεν είναι βήματα; Υ.Γ. Την επόμενη φορά, παρακαλούμε πείτε μας εκ των προτέρων ποιον δεν επιτρέπεται να κερδίσουμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });