Περισσότερο και από ποδόσφαιρο: Πόση ώρα διήρκησε η ματσάρα της Ελλάδας με τον Καναδά

Φωτ. IMAGO

Περισσότερο και από ποδόσφαιρο: Πόση ώρα διήρκησε η ματσάρα της Ελλάδας με τον Καναδά

Sportal newsroom 00:21 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 28.07.2024

Περασμένα μεσάνυχτα για να τελειώσει το ματς της Ελλάδας με τον Καναδά, που σε χρόνο θύμισε... ποδόσφαιρο.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Καναδά. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έκαναν κατάθεση ψυχής απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με δέκα NBAers στη σύνθεσή της, όμως δεν κατάφερε στο τέλος να βρει τα μεγάλα καλάθια που θα την οδηγούσαν στη νίκη.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό, με ένταση και με αγωνία ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Ελλάδα επέστρεψε στη διεκδίκηση της νίκης. Και αυτό το έκανε να κρατήσει περισσότερο από το... φυσιολογικό. Με τα σφυρίγματα να είναι πολλά (και όχι δίκαια σε πολλές περιπτώσεις) και με τις διακοπές ακόμα περισσότερο, το παιχνίδι θύμισε... ποδόσφαιρο.

Η Ελλάδα έκανε κατάθεση ψυχής, ο Γιάννης ήταν μαγικός, αλλά ο Καναδάς αποτελεσματικός

Η Ελλάδα έκανε κατάθεση ψυχής, ο Γιάννης ήταν μαγικός, αλλά ο Καναδάς αποτελεσματικός

Με έναν συγκλονιστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο (34π) η Εθνική ομάδα κοίταξε στα μάτια τον Καναδά των 10 NBAer, όμως η ομάδα του Τζόρντι Φερνάντεθ έφτασε στη νίκη (79-86), σε ένα παιχνίδι που η γαλανόλευκη έδειξε ότι μπορεί την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, το τζάμπολ του Ελλάδα - Καναδάς έγινε στις 22:00 ώρα Ελλάδος και όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης η ώρα είχε πάει ήδη 00:10. Ένα ματς με συνολική διάρκεια δύο ώρες και δέκα λεπτών, που μόνο... φυσιολογικό δεν είναι για μπάσκετ.

Η Ελλάδα πλέον αφήνει πίσω της την ήττα, κρατάει όμως τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι της. Αυτό με την Ισπανία την ερχόμενη Τρίτη, που αυτή τη φορά δε θα γίνει τη νύχτα αλλά το... πρωί. Μιας και το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 12:00.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });