Πού θα δείτε τους αγώνες Τσιτσιπά, Σάκκαρη και το πόλο ανδρών
i

© Intime

Πού θα δείτε τους αγώνες Τσιτσιπά, Σάκκαρη και το πόλο ανδρών

Sportal newsroom 08:05 - 28.07.2024

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων τη δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών.

Η κωπηλασία ανοίγει την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών τη δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών αγώνων. Η Ελλάδα συμμετέχει με τρία πληρώματα στα προκριματικά στη δίκωπο, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών. Οι προκριματικοί αγώνες της κωπηλασίας θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ 1.

Από το δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδοθούν οι προσπάθειες των Ελλήνων κολυμβητών. Ο Απόστολος Παπαστάμος στα 400 μέτρα μικτή ατομική, ο Απόστολος Χρήστου και ο Ευάγγελος Μακρυγιάννης στα 100 μέτρα ύπτιο θα κυνηγήσουν την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Από την ΕΡΤ 3 θα μεταδοθεί ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη. Η πρεμιέρα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας θα ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι.

Από την ΕΡΤ 1 θα μεταδοθεί ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ζιζού Μπεργκς για το μονό ανδρών. Το ίδιο κανάλι θα δείξει και την προσπάθεια των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό.

Το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα δείξει τις προσπάθειες του Βύρωνα Κοκκαλάνη στα IqFoil. Η ΕΡΤ 3 θα μεταδώσει την προσπάθεια της Εθνικής πόλο ανδρών κόντρα στη Ρουμανία. Από το ΕΡΤSPORTS 1 θα καλυφθεί ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ

Αναλυτικά:

10:00 κωπηλασία - Μπούρμπου/Αναστασιάδου, Κοντού/Φίτσιου, Παπακωνσταντίνου/Γκαϊδατζής ΕΡΤ 1

12:00 κολύμβηση - Παπαστάμος, Χρήστου, Μακρυγιάννης ΕΡΤ 2

13:00 τένις - Σάκκαρη - ΕΡΤ 3

14:00 ιστιοπλοΐα - Κοκκαλάνης - ΕΡΤ 1

15:00 τένις Τσιτσιπάς (μονό/διπλό) - ΕΡΤ 1

22:00 πόλο Ρουμανία - Ελλάδα ΕΡΤ 3

22:00 πινγκ πονγκ - Γκιώνης ΕΡΤSports 1

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων της ημέρας

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });