Πού θα δείτε τους ημιτελικούς ανάμεσα σε Γαλλία - Γερμανία και Team USA - Σερβία

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Πού θα δείτε τους ημιτελικούς ανάμεσα σε Γαλλία - Γερμανία και Team USA - Σερβία

Sportal newsroom 08:31 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 08.08.2024

Λίγες ώρες έμειναν για να διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, που θα οδηγήσουν δύο ομάδες στον μεγάλο τελικό.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για να πάει προς την ολοκλήρωση του το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ. Σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί που θα οδηγήσουν δύο ομάδες στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (10/08).

Στον πρώτο κατά σειρά ημιτελικό, η οικοδέσποινα των Ολυμπιακών Αγώνων Γαλλία θα αντιμετωπίσει ξανά την Γερμανία (18:30, ΕΡΤ3), την οποία συνάντησε και στη φάση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά απέναντι στην οποία μετρά και την πρώτη ήττα της. Ωστόσο, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι από τα μεγάλα φαβορί καθώς έχουν ισοπεδώσει κάθε αντίπαλο τους και είναι μία δεμένη ομάδα με πολύ ταλέντο και αποτελεσματικότητα. Από την άλλη οι «τρικολόρ» έδειξαν και κόντρα στον Καναδά ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω κι ότι βρίσκουν τα πατήματά τους.

Η Γαλλία φιλοδοξεί να πετύχει κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει μόνο η Team USA

Η Γαλλία φιλοδοξεί να πετύχει κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει μόνο η Team USA

Η οικοδέσποινα Γαλλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά και στοχεύει σε κάτι που μόνο η Team USA των Μάικλ Τζόρνταν, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Πάτρικ Γιούιν έχει πετύχει.

Στον δεύτερο ημιτελικό, η Team USA θα κοντραριστεί με την Σερβία (22:00, ΕΡΤ3) με τους Αμερικάνους να είναι το απόλυτο φαβορί - έχοντας πάρει τη νίκη με ευκολία τις δύο τελευταίες φορές που αντιμετώπισαν τους Σέρβους το πρόσφατο διάστημα, μία φορά σε φιλικό και μία φορά στην φάση των ομίλων. Φυσικά, η παρέα του Νίκολα Γιόκιτς δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα τα δώσει όλα να ανατρέψει τα δεδομένα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });