Πού θα δείτε το Σερβία - Νότιο Σουδάν, τον αγώνα που κρίνει την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά

Νίκολα Γιόκιτς

i

© FIBA

Πού θα δείτε το Σερβία - Νότιο Σουδάν, τον αγώνα που κρίνει την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά

Sportal newsroom 08:47 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 03.08.2024

Ο αγώνας Σερβία - Νότιο Σουδάν θα καθορίσει το αν η Ελλάδα θα προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων - Η ώρα και το κανάλι.

Η Σερβία αντιμετωπίζει το Νότιο Σουδάν το βράδυ του Σαββάτου (3/8, 22:00) στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων. Μία αναμέτρηση που επηρεάζει πλήρως τη συνέχεια της Εθνικής Ελλάδας στη διοργάνωση, αφού από το αποτέλεσμά της θα κριθεί αν η «γαλανόλευκη» θα προκριθεί στα προημιτελικά ως η δεύτερη καλύτερη τρίτη.

Οι «πλάβι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση μιας κι έχουν συντρίψει με 41 πόντους το Πουέρτο Ρίκο (66-107), σε αντίθεση με τη χώρα της Αφρικής, η οποία αν κι ηττήθηκε με λιγότερους πόντους από τις ΗΠΑ κέρδισε με μόλις 11 πόντους διαφορά την τέταρτη ομάδα του ομίλου.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Αυστραλία κι επικράτησε με 77-71 και θέλει πλέον μία νίκη της παρέας του Νίκολα Γιόκιτς +3 πόντους, είτε νίκη του Νοτίου Σουδάν με +23 πόντους, είτε η ομάδα της Αφρικής να πετύχει λιγότερους από 57 πόντους για να μπορέσει να προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, εκεί όπου την περιμένει η Γερμανία.

«Μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις»: Η απάντηση των διεθνών στο απαξιωτικό ποστάρισμα της Αυστραλίας

«Μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις»: Η απάντηση των διεθνών στο απαξιωτικό ποστάρισμα της Αυστραλίας

Η απαξιωτική ανάρτηση της ομοσπονδίας της Αυστραλίας στο «Χ» για την Εθνική ομάδα, πείσμωσε την Ελλάδα η οποία έδωσε την απάντηση στο παρκέ με τους Έλληνες διεθνείς να σχολιάζουν το συμβάν.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Σερβία και το Νότιο Σουδάν που θα κρίνει την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους «8» της διοργάνωσης θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Tags:
window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });