Στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο οι Χρήστου και Σίσκος
i

©intime

Στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο οι Χρήστου και Σίσκος

Sportal newsroom 13:08 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 31.07.2024

Οι Απόστολος Χρήστου και Απόστολος Σίσκος τερμάτισαν τρίτοι στις προκριματικές τους σειρές και προκρίθηκαν στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο.

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η Ελλάδα στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς οι Απόστολος Χρήστου και Απόστολος Σίσκος προκρίθηκαν αμφότεροι.

Άσεμνη χειρονομία Κολομβιανού αθλητή κι απολογία – Παραπονέθηκε για τις θέσεις που είχαν οι κάμερες  (pic)

Άσεμνη χειρονομία Κολομβιανού αθλητή κι απολογία – Παραπονέθηκε για τις θέσεις που είχαν οι κάμερες (pic)

Ο Κολομβιανός σκέιτερ Τζανκάρλος Γκονζάλες έδειξε με δυσάρεστο τρόπο τον θυμό του, έπειτα από μία πτώση που του κόστισε μια θέση στην τελική φάση.

Ο Απόστολος Χρήστου αγωνίστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο, τερμάτισε τρίτος και έκανε χρόνο 1:57.18. Ο έτερος Έλληνας, Απόστολος Σίσκος αγωνίστηκε στον τέταρτο προκριματικό γύρο, βγήκε τρίτος με χρόνο 1:57.26 και πήρε επίσης την πρόκριση για τα ημιτελικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });