Στον προημιτελικό της σπάθης η Γκουντούρα
i

© Intime

Στον προημιτελικό της σπάθης η Γκουντούρα

Πηνελόπη Παπαδήμου 15:42 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 29.07.2024

Η Δώρα Γκουντούρα πέρασε το εμπόδιο της Σεσίλια Μπερντέρ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της σπάθης γυναικών στους Ολυμπιακούς

Η Δώρα Γκουντούρα, μέλος της Team Future της bwin προκρίθηκε στα προημιτελικά της σπάθης γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Η Ελληνίδα αθλήτρια της ξιφομαχίας νίκησε 15-7 τη Γαλλίδα Σεσίλια Μπερντέρ και προκρίθηκε στις οκτώ καλύτερες.

Η Δώρα Γκουντούρα μέλος της Team Future της bwin στα προημιτελικά της σπάθης θα βρει μπροστά της την Μανόν Απιτί-Μπρουνέ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:55.

Η Μπρουνέ συμμετέχει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Το 2016 στο Ρίο είχε καταλάβει την τέταρτη θέση στο ατομικό αγώνισμα της σπάθης και την όγδοη στο ομαδικό. Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, η αθλήτρια από τη Γαλλία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό και το χάλκινο στο ατομικό αγώνισμα της σπάθης.

«Μπήκα πάρα πολύ καλά ψυχολογικά. Η μέρα είναι μεγάλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το παιχνίδι. Κρατάω μικρά λαθάκια, που θα προετοιμαστώ στα επόμενα. Συνεχίζουμε.

Ο κόσμος που δεν είναι εδώ δεν μπορεί να νιώσει πώς βράζει το γήπεδο. Προσπαθούσα να μείνω συγκεντρωμένη στο επόμενο χτύπημα και τα κατάφερα», δήλωσε η Δώρα Γκουντούρα μετά το τέλος του αγώνα της.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });