Στον τελικό του δίκωπου οι Μπούρμπου και Αναστασιάδου

Στον τελικό του δίκωπου οι Μπούρμπου και Αναστασιάδου

Sportal newsroom 12:11 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 31.07.2024

Το ελληνικό πλήρωμα Μπούρμπου και Αναστασιάδου προκρίθηκαν στον τελικό του δίκωπου γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στον τελικό του δίκωπου γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων προκρίθηκαν οι Μπούρμπου - Αναστασιάδου. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρώτου ημιτελικού, κάνοντας χρόνο 7:18.28.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Πρώτες τερμάτισαν οι Ολλανδές Κλέβερινγκ - Μέεστερ με χρόνο 7:10.16, ενώ δεύτερες τερμάτισαν οι Ρουμάνες Βριντσεάνου και Αντζέλ με χρόνο 7:14.53.

Ο ψηλός και ο κοντός: Οι 55 πόντοι που χωρίζουν τον Τουγκάσι από τον Ουεμπανιαμά

Ο ψηλός και ο κοντός: Οι 55 πόντοι που χωρίζουν τον Τουγκάσι από τον Ουεμπανιαμά

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά και ο Γιούκι Τουγκάσι μοιράστηκαν το παρκέ στο Ιαπωνία - Γαλλία και μοίρασαν... θέαμα. Ο ψηλότερος παίκτης του τουρνουά με τον κοντύτερο κοντραρίστηκαν με τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους.

Στο σημερινό πρόγραμμα άλλα δύο ελληνικά πληρώματα θα κάνουν τις προσπάθειές τους για μια θέση στον τελικό. Αρχικά οι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό στις 12:24 για το διπλό σκιφ, ενώ είκοσι λεπτά μετά οι Φίτσιου και Κοντού θα κάνουν την προσπάθειά τους για τον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });