Στους «16» με ιππόν ο Τσελίδης
i

©intime

Στους «16» με ιππόν ο Τσελίδης

Sportal newsroom 12:34 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 31.07.2024

Ο Θοδωρής Τσελίδης κέρδισε με ιππόν τον Ρόμπερτ Φλορεντίνο από τη Δομινικανή Δημοκρατία και προκρίθηκε στους «16» των 90 κιλών.

Ακόμα μία πρόκριση πήρε η Ελλάδα στην 5η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά τις Μπούρμπου - Αναστασιάδου στην κωπηλασία, σειρά πήρε ο Θοδωρής Τσελίδης, ο οποίος προκρίθηκε στους «16» των 90 κιλών στο τζούντο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε με ιππόν τον Ρόμπερτ Φλορεντίνο και εξασφάλισε τη θέση του στην επόμενη θέση. Ο Τσελίδης ήταν ψύχραιμος απέναντι στον τζουντόκα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του αντιπάλου του και πήρε την πρόκριση.

Άσεμνη χειρονομία Κολομβιανού αθλητή κι απολογία – Παραπονέθηκε για τις θέσεις που είχαν οι κάμερες  (pic)

Άσεμνη χειρονομία Κολομβιανού αθλητή κι απολογία – Παραπονέθηκε για τις θέσεις που είχαν οι κάμερες (pic)

Ο Κολομβιανός σκέιτερ Τζανκάρλος Γκονζάλες έδειξε με δυσάρεστο τρόπο τον θυμό του, έπειτα από μία πτώση που του κόστισε μια θέση στην τελική φάση.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νεμάνια Μάιντοβ από τη Σερβία.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });