Συναγερμός για βόμβα κοντά στο Stade de France
i

©imago

Συναγερμός για βόμβα κοντά στο Stade de France

Sportal newsroom 17:50 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 02.08.2024

Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική Αστυνομία, αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο κοντά στο Stade de France.

Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική Αστυνομία. Όπως αναφέρει η Sun υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο κοντά στο Stade de France, στο οποίο διεξάγονται οι αγώνες του στίβου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο αντικείμενο κοντά στο γήπεδο που γίνονται οι αγώνες του στίβου και αμέσως κλήθηκε η ομάδα που είναι ειδική σε αυτά τα περιστατικά. Οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει και μέχρι να τελειώσουν, ο περιβάλλοντας χώρος είναι αποκλεισμένος.

Ακόμα, ο σταθμός τρένου, Saint Denis Porte, που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο είναι επίσης κλειστός μετά τον συναγερμό. Το γήπεδο τη στιγμή που έγινε η ειδοποίηση για τη βόμβα ήταν άδειο, το οποίο κανονικά έχει χωρητικότητα 80.000 θέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 18.000 στρατιώτες και 30.000 αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους του Παρισιού, αλλά και των υπολοίπων πόλεων, που διεξάγονται αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων. Προκειμένου να υπάρξει η ομαλή διοργάνωση των αγώνων.

«Είναι μια τεράστια επιχείρηση. Ποτέ δεν υπήρξε τόσο μεγάλο επίπεδο ασφάλειας στη Γαλλία. Οτιδήποτε συμβεί θα είμαστε έτοιμοι. Η Γαλλία οργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου. Οι εντάσεις αυξάνονται παντού, επομένως δεν πρέπει να λάβουμε υπόψη μόνο την τρομοκρατία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Με το να κρατάμε τον κόσμο ασφαλή από όλες τις απειλές είναι ο κύριός μας στόχος και για έναν στρατιώτη δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποστολή», ήταν τα λόγια του Έρικ Σαμπέφ, του Ταξίαρχου του Γαλλικού στρατού.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });