Αν είχε μπει; Το άστοχο τρίποντο του Ντόμπριτς που έκρινε το ΗΠΑ - Σερβία (vid)
i

© PrtScr

Αν είχε μπει; Το άστοχο τρίποντο του Ντόμπριτς που έκρινε το ΗΠΑ - Σερβία (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 09:20 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 09.08.2024

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν ο Όγκνιεν Ντόμπριτς είχε ευστοχήσει στο τρίποντό του 2'30'' πριν το φινάλε του ΗΠΑ - Σερβία, όμως δε θα το μάθουμε ποτέ.

Μία αδιανόητη ματσάρα εξελίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08/08, 22:00) στην «Accor Arena» ανάμεσα στην Team USA και τη Σερβία με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς να κρατά τα ηνία της αναμέτρησης για το μεγαλύτερό της μέρος φτάνοντας μάλιστα και τη διαφορά στους 17 πόντους.

Με ένα επιμέρους 21-8 οι Αμερικάνοι έφεραν το ματς στην απόλυτη ισορροπία 3'40'' πριν το φινάλε, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ, όμως, να καταφέρνει να διατηρήσει το προβάδισμα των Σέρβων (84-86). Τότε πήρε και το επιθετικό ριμπάουντ μετά από το καλάθι που δεν πέτυχε ο Νίκολα Γιόκιτς. Η μπάλα έφτασε στον ελεύθερο ΄Όγκνιεν Ντόμπριτς από τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, εκείνος σουτάρει για τρεις και αστοχεί σε ένα καλάθι που, αν έμπαινε, θα έβαζε μπροστά τη Σερβία για 5 πόντους 2'30'' πριν το φινάλε.

Αυτό δεν έγινε και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, τα καλάθια που εύκολα χάνονται, εύκολα τιμωρούνται. Ο Στεφ Κάρι, που πραγματοποίησε ένα αδιανόητο παιχνίδι με 37 πόντους και 9/14 τρίποντα, ευστόχησε από την περιφέρεια για να βάλει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την Team USA και να τη βάλει στον δρόμο προς τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εκεί θα συναντήσει την οικοδέσποινα Γαλλία με στόχο να κάνει δικό της το χρυσό μετάλλιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });