Το δολοφονικό μαρκάρισμα taekwondo της Μάρτα στο Βραζιλία - Ισπανία και το ξέσπασμα για την αποβολή (vid)
i

© PrtScr

Το δολοφονικό μαρκάρισμα taekwondo της Μάρτα στο Βραζιλία - Ισπανία και το ξέσπασμα για την αποβολή (vid)

Sportal newsroom 19:26 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 31.07.2024

Η σούπερ σταρ της Βραζιλίας, Μάρτα, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με την Ισπανία έπειτα από ένα δολοφονικό μαρκάρισμα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ισπανία και τη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει αρκετή ένταση και πολύ σκληρά μαρκαρίσματα. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η φάση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Η αρχηγός της Σελεσάο, Μάρτα ντα Σίλβα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι άφησε την ομάδα της με παίκτη λιγότερο, έπειτα από ένα σοκαριστικό χτύπημα στο κεφάλι της αντίπαλης παίκτριας.

Στη συνέχεια η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτήν την εξέλιξη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });