Χρυσός Ολυμπιονίκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού έχασε την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ντάνιελ Γουίφεν

Χρυσός Ολυμπιονίκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού έχασε την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Κώστας Τόπας 15:13 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 12.08.2024

Ο Ιρλανδός κολυμβητής Ντάνιελ Γουίφεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το βράδυ της Κυριακής (11/08), οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024 ολοκληρώθηκαν θεαματικά στο «Σταντ Ντε Φρανς» με μια γεμάτη αστέρια τελετή λήξης.

Οι Τομ Κρουζ, Snoop Dogg, Billie Eilish και Red Hot Chilli Peppers συμμετείχαν στην τελετή λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων και συγκέντρωσαν όλα τα φώτα πάνω τους.

Οι λεπτομέρειες του άλματος του Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Αυτό ήταν το «Mission Impossible» του (vids)

Οι λεπτομέρειες του άλματος του Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Αυτό ήταν το «Mission Impossible» του (vids)

Ο Τομ Κρουζ πήδηξε από την κορυφή του «Σταντ Ντε Φρενς» στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 για να μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία στο Λος Άντζελες αλά Mission Impossible.

Ωστόσο, ένας χρυσός Ολυμπιονίκης αναγκάστηκε να χάσει την τελετή αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω ασθένειας. Ο λόγος για τον Ιρλανδό κολυμβητή, Ντάνιελ Γουίφεν, ο οποίος επρόκειτο να φέρει τη σημαία για τη χώρα του αφού κέρδισε δύο μετάλλια, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ευχαριστώ όλους όσοι προσεγγίσατε, είμαι απίστευτα απογοητευμένος που έχασα την ευκαιρία να γίνω σημαιοφόρος χθες το βράδυ.

Χθες πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς ήμουν πολύ αδιαθεσία με ένα μικρόβιο για το οποίο νοσηλεύομαι και νιώθω καλύτερα τώρα. Ελπίζω όλοι να απολαύσουν τη βραδιά και ελπίζω να είμαι αρκετά καλά για να τους δω όλους όταν φτάσουμε σπίτι».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την ασθένεια του Γουίφεν. Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, ο Ιρλανδός ήταν ένας από τους πολλούς κολυμβητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση ανοιχτής θάλασσας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον ποταμό Σηκουάνα.

Η ποιότητα του νερού του ποταμού Σηκουάνα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού μετά την καθυστέρηση των αγώνων του τριάθλου λόγω των επιπέδων ρύπανσης.

Μιλώντας μετά την κολύμβηση στην ανοιχτή θάλασσα, ο Γουίφεν είπε: «Στην πισίνα είναι εύκολο όταν υπάρχουν οκτώ άτομα σε έναν τελικό και υπάρχουν περίπου 30 άτομα εδώ.

Ήμουν περίπου δύο λεπτά κάτω από το μπροστινό μέρος του πακέτου. Ήμουν σαν «θέλω πραγματικά να τελειώσω;», αλλά έπρεπε να το τελειώσω και χαίρομαι που λέω ότι είμαι κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης σε Ολυμπιακούς Αγώνες».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });