Ετοιμάζεται για Ολυμπιακούς αγώνες ο Έσε – Στην προεπιλογή της Αργεντινής

Ετοιμάζεται για Ολυμπιακούς αγώνες ο Έσε – Στην προεπιλογή της Αργεντινής

Sportal newsroom 22:32 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 17.07.2024

Σημαντική διάκριση για τον Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού είναι στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Χαβιέ Μασεράνο είχε στο μυαλό του να καλέσει τον Σαντιάγκο Έσε στην εθνική Αργεντινής U23 και το έκανε πράξη.

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε, λοιπόν, από τον Μασεράνο στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής U23 και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η εθνική Αργεντινής U23 στις 8 και 11 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την εθνική Παραγουάης U23 στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά.

Ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση για τον 22χρονο χαφ των Πειραιωτών, ενώ να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε κληθεί στην ανδρική ομάδα της Αργεντινής ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Έσε αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και έως τώρα έχει μία πολύ καλή σεζόν. Την τρέχουσα περίοδο μετράει 49 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Μώραλης: «Συζητάμε ώστε να μπουν τρεις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα»
CONFERENCE LEAGUE

18:39 - 20.05.2024

Μώραλης: «Συζητάμε ώστε να μπουν τρεις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα»

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με το ενδεχόμενο τοποθέτησης γιγαντοοθονών την ημέρα του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Το μοναδικό του γκολ ήταν στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Europa Conference League, ενώ είχε μια ασίστ στο Europa League και μία στα πλέι οφ της Super League. Η αξία του αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });