Πήρε τον Έσε ο Μασεράνο στην προεπιλογή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πήρε τον Έσε ο Μασεράνο στην προεπιλογή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Sportal newsroom 17:30 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 17.07.2024

Ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγκο Έσε είναι στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Σαντιάγκο Έσε στα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέδειξε την ποιότητά του.

Ο νεαρός Αργεντινός μέσος, ο οποίος ήταν και παραμένει μία σημαντική επένδυση για τον Ολυμπιακό, ήταν κομβικός στην κατάκτηση του Europa Conference League.

Αυτό το γνωρίζει και ο Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο παλαίμαχος διεθνής Αργεντινός, ο οποίος είναι πλέον προπονητής στην ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής θα ξεκινήσει την προετοιμασία της αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με 23 ποδοσφαιριστές στην προεπιλογή.

Η αποστολή θα δουλέψει για μία εβδομάδα στο στάδιο «Λιονέλ Μέσι» στην Εζέιζα και θα δώσει δύο φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Παραγουάης.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μασεράνο εκμεταλλεύεται την ημερομηνία στο ημερολόγιο της FIFA για να καλέσει παίκτες από το τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Η τελική αποστολή θα ταξιδέψει τον Ιούλιο για το Παρίσι.

Αναλυτικά η προεπιλογή της ολυμπιακής ομάδας της Αργεντινής στην οποία βρίσκεται ο Έσε: Λεάντο Μπρέι (Μπόκα Τζούνιορς), Κέβιν Ζενόν (Μπόκα Τζούνιορς), Εζεκίελ Φερνάντες (Μπόκα Τζούνιορς), Κριστιάν Μεντίνα (Μπόκα Τζούνιορς), Πάμπλο Σολάρι (Ρίβερ Πλέιτ), Κλαούντιο Ετσεβέρι (Ρίβερ Πλέιτ), Μάρκο ντι Τσέσαρε (Ρασίνγκ Κλουμπ), Χουάν Ναρντόνι (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Μπρούνο Αμιόνε (Σάντο Λαγκούνα -Μεξικό-), Λούκας Εσκιβέλ (Παραναένσε -Βραζιλία), Άλαν Βαρέλα (ΦΚ Πόρτο -Πορτογαλία), Λούκας Μπελτράν (Φιορεντίνα -Ιταλία), Γκονσάλο Λουζάν (Σαν Λορέντζο, Σάντι -Ιταλία), Κέβιν Λομόνακο (Τίγκρε), Σαντιάγκο Έσε (Ολυμπιακός), Τιάγκο Αλμάντα (Ατλάντα Η.Π.Α.), Φαμπρίτσιο Ιάκοβιτς (Εστουντιάντες Λα Πλάτα), Τζουλιάνο Σιμεόνε (Αλαβές), Νταμιάν Φερνάντες (Βελέζ Σάρσφιλντ), Τιάγκο Φερνάντες (Βελέζ Σάρσφιλντ).

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });