Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Φωτ. IMAGO

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:05 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 10.08.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media συνεχάρη τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Σερβίας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κι ο Φιλίπ Πετρούσεφ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Σερβίας. Οι «πλάβι» επικράτησαν της Γερμανίας με 93-83 στον μικρό τελικό, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον «τριπλό» Νίκολα Γιόκιτς.

Η αγκαλιά και τα όμορφα λόγια του Βεζένκοφ στην Ελευθεριάδου: «Περήφανος για όσα έχεις καταφέρει» (vid)

Η αγκαλιά και τα όμορφα λόγια του Βεζένκοφ στην Ελευθεριάδου: «Περήφανος για όσα έχεις καταφέρει» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ με ένα τρυφερό βίντεο εξέφρασε τον θαυμασμό του και την περηφάνεια του για την πορεία της Νικόλ Ελευθεριάδου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη μέσω των social media τους δύο μπασκετμπολίστες του συλλόγου για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.

«Συγχαρητήρια @nikola_milutinov11 και @filip3petrusev για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 με την Εθνική Σερβίας!!!

Το αξίζετε!

Είμαστε περήφανοι για εσάς!!», ανέφερε συγκεκριμένα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στην ανάρτησή της.

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε μέσο όρο 3.7 πόντους και 3.8 ριμπάουντ σε έξι ματς κι ο Φιλίπ Πετρούσεφ 9.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ σε έξι αγώνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });