Ουόκαπ: «Κλειδί της ήττας η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου»

Ουόκαπ: «Κλειδί της ήττας η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου»

Νίκος Καλαμπάκας 14:23 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 30.07.2024

Οι δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά Μπάσκετ.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία και πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε πολύ, ωστόσο ο Τόμας Ουόκαπ δεν έχει χάσει ακόμα τις ελπίδες του.

Σύμφωνα με τον νατουραλιζέ παίκτης της εθνικής μας, ο αγώνας χάθηκε στο πρώτο μέρος, όταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν 49 πόντους σε δύο περιόδους:

«Το πιο μεγάλο πρόβλημά μας ήταν ότι δεχθήκαμε 49 πόντους στο πρώτο μέρος. Αυτό δεν είναι το στυλ μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδας. Χρειαζόμαστε καλύτερη απόδοση στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε ομάδα τέτοιας ποιότητας. Όταν κοιμηθήκαμε, μας τιμώρησαν.

Ναι σίγουρα είναι ανοιχτή ακόμα η πρόκριση. Όμως η ήττα είναι απογοητευτική. Δεν είμαστε εκτός, το ξέρουμε. Έχουμε ακόμα ζωή και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό πρεσβεύει η Εθνική. Αυτός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας.

Ναι, φυσικά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Αυστραλία. Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε, δεν θα έπρεπε να παίζουμε καν. Ξέρω ότι μπορούμε. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να το καταφέρει. Αυτή η ομάδα δεν έχει κανέναν φόβο. Δύο φορές χάσαμε στις λεπτομέρειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εκτός. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε», είπε ο Ουόκαπ μετά το τέλος του αγώνα.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });