Παπανικολάου: «Πρέπει να παίζουμε σκυλίσια άμυνα σε κάθε παιχνίδι»

Παπανικολάου: «Πρέπει να παίζουμε σκυλίσια άμυνα σε κάθε παιχνίδι»

Sportal newsroom 00:18 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 28.07.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στον Καναδά και εστίασε στην εικόνα των διεθνών στην άμυνα.

Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος του παιχνιδιού, κάποια μικρά plays, ένα δικό μου λάθος σε καλάθι του Αλεξάντερ, όλοι αργήσαμε να βγάλουμε αυτό που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αργήσαμε να καταλάβουμε ποιο είναι το κλειδί του αγώνα. Μόλις το κάναμε παλέψαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε σε αυτό.

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική μπάσκετ - Τελικός για Πετρούνια: Τι έγινε την πρώτη ημέρα των Αγώνων

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική μπάσκετ - Τελικός για Πετρούνια: Τι έγινε την πρώτη ημέρα των Αγώνων

Με την ήττα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τον Καναδά ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων για τα ελληνικά χρώματα. Διαβάστε στο Sportal όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές.

Η ουσία σε ένα τουρνουά είναι να βελτιώνεσαι παιχνίδι με παιχνίδι. Θα πρέπει να σκεφτεί ο καθένας τα λάθη του και θα πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε 2 μέρες να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι γι αυτό. Δεν μας παίρνει να στεκόμαστε σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να παίζουμε την άμυνά μας, να παίζουμε δυνατά ακόμα κι αν μας σφυρίξουν 200 φάουλ. Εμείς θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να είμαστε στο παιχνίδι.

Και οι 3 ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δυνατές. Ο Καναδάς ήταν τρίτος στο παγκόσμιο. η Ισπανία πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Αυστραλία έχει πολλούς ΝΒΑερ. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });