Παπανικολάου σε Αντετοκούνμπο: «Αν με στείλεις στους Ολυμπιακούς με αυτά τα παπούτσια, ντροπή σου»

Παπανικολάου σε Αντετοκούνμπο: «Αν με στείλεις στους Ολυμπιακούς με αυτά τα παπούτσια, ντροπή σου»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:20 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:52 - 11.07.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου έδειξε για ακόμη μια φορά το χιούμορ του, με... θύμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Κώστας Παπανικολάου έστειλε…. Μήνυμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων!

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, εδώ και καιρό περιμένει τα… νέα του παπούτσια από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει υποσχεθεί πως θα κάνει δώρο σε όλη την Εθνική από ένα ζευγάρι.

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 10.07.2024

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Μάλιστα ο Κώστας Παπανικολάου, όταν ρωτήθηκε μετά τον ημιτελικό με την Σλοβενία, τόνισε πως «Δεν έχει βγει ακόμη το 6. Έτσι δεν είναι; Περιμένω λοιπόν», δείχνοντας πως… περιμένει στην γωνία τον συμπαίκτη του!

Λίγες ημέρες μετά, ήρθε νέο… χτύπημα του αρχηγού της Εθνικής μας προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Αν με στείλεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αυτά τα παπούτσια, ντροπή σου!», ήταν τα λόγια του Κώστα Παπανικολάου, με τον Γιάννη να απαντά «οκ το έπιασα» και τον Παπ να πανηγυρίζει μετά από αυτό μπροστά στην κάμερα της ΕΟΚ.

Το βίντεο με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:  

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });