Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά
i

© Intime

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:11 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 27.07.2024

Η βροχή έφερε τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του τένις στους Ολυμπιακούς αγώνες και αυτό οδήγησε σε αναβολή του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει η βροχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη γαλλική πρωτεύουσα, εκτός από την τελετής έναρξης του βράδυ της Παρασκευής, έχουν φέρει τα πάνω κάτω και στο πρόγραμμα του τένις.

Η βροχή δεν έχει σταματήσει να πέφτει στη γαλλική πρωτεύουσα και οι αγώνες στις εγκαταστάσεις του Roland Garros γίνονται μόνο στα κεντρικά κορτ. Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ζιζού Μπεργκς ήταν προγραμματισμένη για να διεξαχθεί στο Simonne Mathieu που δεν έχει οροφή.

Οι αγώνες δεν έχουν ξεκινήσει στα εξωτερικά γήπεδα και η νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι οι θα αρχίσουν όχι νωρίτερα από τις 19.00 (ώρα Ελλάδας), ωστόσο φαίνεται ότι η βροχή δεν θα έχει σταματήσει ούτε εκείνη την ώρα.

Ο Τσιτσιπάς, δεν προλαβαίνει να μπει στο κορτ το Σάββατο και δεν αποκλείεται την Κυριακή να έχει διπλή αποστολή αφού είναι πιθανό να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του και στο διπλό με παρτενέρ τον αδερφό του.

Την Κυριακή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς αγώνες και η Μαρία Σάκκαρη στο μονό με αντίπαλο τη Ντάνκα Κόβινιτς.

Ο Ζίζου Μπεργκς είναι Νο.87 στην παγκόσμια κατάταξη. Οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο του φετινού Australian Open και ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στα τέσσερα σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει τονίσει πολλάκις ότι μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου. Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκριθεί στον δεύτερο γύρο, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ετσαργκούι-Έβανς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι Ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια, στο εμβληματικό Roland Garros. Η συγκεκριμένη επιφάνεια είναι από τις αγαπημένες του Στέφανου Τσιτσιπά.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });