Αναχωρούν για το Σατορού οι αθλητές της σκοποβολής

Αναχωρούν για το Σατορού οι αθλητές της σκοποβολής

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:42 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 18.07.2024

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου θα μεταβεί στη Γαλλία η ελληνική αποστολή της σκοποβολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Για το Σατορού της Γαλλίας θα αναχωρήσει την Παρασκευή 19 Ιουλίου η ελληνικής αποστολή της σκοποβολής για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι αγώνες του αθλήματος θα γίνουν 232 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού.

Το αγωνιστικό μέρος της σκοποβολής θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Το ελληνικό ενδιαφέρουν θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 13:30 ώρα Ελλάδος με τον προκριματικό αεροβόλου πιστολιού με τη συμμετοχή της Χριστίνας Μόσχης και της Άννας Κορακάκη.

Η Ελληνική αποστολή

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

ΟΝΟΜΑ                     Αγώνισμα - Ιδιότητα
1. ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑ          10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ &  25m ΠΙΣΤΟΛΙ SPORT
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ      ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
2. ΜΟΣΧΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ         10m ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ
ΚΑΡΠΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ         ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΠΗΛΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

ΟΝΟΜΑ                      Αγώνισμα - Ιδιότητα
1. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ    ΣΚΗΤ & ΜΙΚΤΟ ΣΚΗΤ
2. ΜΙΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ           ΣΚΗΤ & ΜΙΚΤΟ ΣΚΗΤ
3. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   ΣΚΗΤ

ΣΑΛΑΒΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΣΥΝΟΔΟΙ
ΟΝΟΜΑ                        Ιδιότητα

ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ         ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ            ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ / ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Με πέντε αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική σκοποβολή στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι οι περισσότεροι μετά το 2004 και τη διοργάνωση της Αθήνας (11), όπου η Ελλάδα ως διοργανώτρια είχε εκπροσώπηση σε όλα τα αγωνίσματα . Η Άννα Κορακάκη, χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο, είναι και πάλι εκ των φαβορί για μία διάκριση. Η αθλήτρια με καταγωγή από τη Δράμα θα συμμετάσχει στα 10 μέτρα αεροβόλο και τα 25 μέτρα σπορ πιστόλι. Στα 10 μέτρα αεροβόλο θα αγωνιστεί και η Χριστίνα Μόσχη. Η νεαρή αθλήτρια, φοιτήτρια της ιατρικής, έχει καταφέρει ήδη σημαντικές επιτυχίες στη μέχρι σήμερα καριέρα της. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει με τρεις σκοπευτές στο αγώνισμα του σκητ, την Εμμανουέλα Κατζουράκη, τον Μπάμπη Χαλκιαδάκη και τον Μάκη Μίτα. Το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά και οι τρεις μπορούν να πετύχουν την πρόκριση στον τελικό.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });