Αποκλεισμός για τον Γκιώνη
i

© Intime

Αποκλεισμός για τον Γκιώνη

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:06 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 31.07.2024

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ηττήθηκε από τον Κανάκ Τζα και αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στη φάση των «32» ολοκληρώθηκε η πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας αθλητής του πινγκ πονγκ ηττήθηκε 4-2 από τον Αμερικανό Κανάκ Τζα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τις επιθέσεις του Τζα και δεν μπορούσε να βρει λύση. Ο Αμερικανός προηγήθηκε με 3-0 βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του στη φάση των 16 του Ολυμπιακού τουρνουά. Ωστόσο, ο Γκιώνης δεν τα παράτησε.

Ο Έλληνας αθλητής πήρε τα δύο επόμενα σετ, μείωσε 4-2 και προηγήθηκε στο έβδομο. Ωστόσο, ο Τζα εκμεταλλεύθηκε τα οριακά χτυπήματα του Γκιώνη, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη για τη φάση των «16» του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, πάντως, έγραψε ιστορία στο Παρίσι. Ο Έλληνας πινγκπονγκίστας μπήκε στο ιδιαίτερο κλαμπ των μόλις τεσσάρων Ελλήνων αθλητών με τις περισσότερες παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες (από έξι). Παράλληλα, έγινε ο πινγκπονίστας με τις πιο πολλές στη χώρα και φτάνει στη δεύτερη σειρά του σχετικού πίνακα με τους εκπροσώπους του αθλήματος παγκοσμίως (πέντε αθλητές και μία αθλήτρια θα έχουν από επτά)!

Ο Κανάκ Τζα θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 τον Κινέζο Φαν Τσεντόνγκ. Ο 27χρονος αθλητής είναι ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο στο μονό και χρυσό στο ομαδικό.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });