Αποκλείστηκαν στο μικτό διπλό Σάκκαρη, Τσιτσιπάς

Αποκλείστηκαν στο μικτό διπλό Σάκκαρη, Τσιτσιπάς

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:23 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 29.07.2024

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του μικτού διπλού στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Στον πρώτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά στο μικτό διπλό στους Ολυμπιακούς αγώνες. Οι Έλληνες τενίστες ηττήθηκαν 6-4, 7-6(3) από τους Ντέμι Σχουρς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ και αποχαιρέτησαν πρόωρα το τουρνουά.

Οι προσδοκίες ήταν υψηλές για το ελληνικό δίδυμο, αλλά οι Ολλανδοί τενίστες κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες τους και να πάρουν την πρόκριση. Oι δύο τους στο πρώτο σετ εκμεταλλεύτηκαν το γρήγορο break που πέτυχαν, πέρασαν μπροστά με 3-1. Από εκείνο το σημείο δεν έχασαν καθόλου τον έλεγχο, και εν τέλει έφτασαν στο 6-4.

Το δεύτερο σετ κρίθηκε στο tie-brake και εκεί οι Σχουρς - Κούλχοφ ήταν καλύτεροι. Επικρατώντας με 7-3 πήραν το δεύτερο σετ και κατ' επέκταση την πρόκριση στα προημιτελικά του μικτού. Εκεί θα αντιμετωπίσει τους Ιταλούς, Σάρα Εράνι και Αντρέα Βαβασόρι.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });