Εκτός τελικού ο Παπαστάμος
i

© Intime

Εκτός τελικού ο Παπαστάμος

Sportal newsroom 23:16 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 04:24 - 02.08.2024

Ο Απόστολος Παπαστάμος έμεινε εκτός τελικού στα 200 μέτρα μικτή ατομική.

Εκτός τελικού στα 200 μικτή έμεινε ο Απόστολος Παπαστάμος. Ο Έλληνας κολυμβητής έμεινε στη 16η και τελευταία θέση με χρόνο 2:01.02, πηγαίνοντας λίγο πιο αργά σε σχέση με το πρωινό 2:00.79, που του είχε δώσει την πρόκριση.

Ο 23χρονος αθλητής ολοκλήρωσε έτσι τη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο δρόμο για το τέταρτο χρυσό του μετάλλιο στη διοργάνωση, ο Γάλλος Λεόν Μαρσάν έκανε 1:56.31 και ήταν ο ταχύτερος των ημιτελικών, οριακά μπροστά από τον Αμερικανό Κάρσον Φόστερ (1:56.37) και τον Βρετανό Ντάνκαν Σκοτ (1:56.49).

Ο Απόστολος Παπαστάμος σε δηλώσεις του μετά την πρόκρισή του στον ημιτελικό, το πρωί της Πέμπτης έκανε λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Ήταν πολύ ωραία έκπληξη η πρόκρισή μου στους ημιτελικούς» είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κολυμπήσω και το απόγευμα. Είναι ένα όνειρο που έχω από μικρός. Έτυχε να διακριθώ στο δεύτερο καλύτερο μου αγώνισμα. Ο χρόνος μου στους προκριματικούς (2.00.79) είναι ο καλύτερος που έχω κάνει όταν αγωνίζομαι το πρωί. Όλα τα παιδιά έχουμε κούρσες καθημερινά. Ξεκινήσαμε από την πρώτη μέρα και θα κολυμπήσουμε μέχρι την τελευταία. Οπότε όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή διαχείριση».

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στο κολυμβητήριο, ανέφερε πως: «Στην αρχή δημιουργεί άγχος αλλά πρέπει να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση και να παρουσιαστείς δυνατός. Πάντως, προσωπικά έχω την οικογένειά μου στο πλευρό μου και αυτό μου δίνει αρκετή δύναμη».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });