Εκτός τελικού στα 25 μέτρα πιστόλι η Κορακάκη
i

© IMAGO / AFLOSPORT

Εκτός τελικού στα 25 μέτρα πιστόλι η Κορακάκη

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:16 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 02.08.2024

Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Η Άννα Κορακάκη έμεινε εκτός τελικού στα 25 μέτρα πιστόλι στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η Ελληνίδα αθλήτρια, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, έμεινε μακριά από την πρώτη οκτάδα που έδινε την πρόκριση.

Η Άννα Κορακάκη σημείωσε επίδοση 570/600 βολές και κατετάγη 34η μεταξύ των 40 αθλητριών. Η Βερόνικα Μαγιόρ από την Ουγγαρία είχε την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό με 592/600 βολές, με την οποία ισοφάρισε το ρεκόρ σε προκριματικό Ολυμπιακών Αγώνων. Το όγδοο και τελευταίο εισιτήριο πρόκρισης εξασφάλισε η Κέιτλιν Μόργκαν Άμπελν από τις ΗΠΑ με 585/600.

Η Άννα Κορακάκη με τον προκριματικό στα 25 μέτρα ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Η Ελληνίδα αθλήτρια εγκατέλειψε τον προκριματικό των 10 μέτρων αεροβόλο. Μετά το τέλος εκείνου του αγώνα, η Κορακάκη αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε μεγάλο θέμα με τα μάτια της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστησα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη.

Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την 'κοιλιά" μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την 'κοιλιά' μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο. Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα», ανέφερε η Άννα Κορακάκη μετά τον προκριματικό των 10 μέτρων αεροβόλο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });