Η Ελλάδα θέλει νίκη με την Ισπανία για να μείνει ζωντανή

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Η Ελλάδα θέλει νίκη με την Ισπανία για να μείνει ζωντανή

Νίκος Καλαμπάκας 08:23 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 30.07.2024

Ελλάδα και Ισπανία συγκρούονται στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 30/7, με στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι την Ισπανία, σε μια μονομαχία που ο νικητής θα πάρει βαθιά ανάσα, ενώ ο ηττημένος θα δει τις ελπίδες για πρόκριση να εξανεμίζονται.

Όποια ομάδα φύγει ηττημένη από το παρκέ θα δει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά να ψαλιδίζονται επικίνδυνα, αφού οι δύο αντίπαλοι είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα.

Η Ελλάδα είδε τον Καναδά να παίρνει τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ η Ισπανία ηττήθηκε από τους Αυστραλούς στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση.

Ο Βασίλης Σπανούλης προειδοποιεί: «Να μην μας συνεπάρουν τα συναισθήματα...»

Ο Βασίλης Σπανούλης προειδοποιεί: «Να μην μας συνεπάρουν τα συναισθήματα...»

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής, πριν το αυριανό (30/7, 12:00, ΕΡΤ1) ματς με την Ισπανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης ανέλυσε τα δεδομένα...

Πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους δύο αντιπάλους, αν θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στο τουρνουά και να έχουν ελπίδες για την πρόκριση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, ενώ θα έχει live κάλυψη και από το Sportal.gr.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Καναδάς θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αυστραλία στις 14.30 (ΕΡΤ3).

Στις 18.15 η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, ενώ στις 22.00 η Βραζιλία τη Γερμανία.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });