Ένατη η Γκούσιν - Δεν βρήκε την καλή βολή ο Φραντζεσκάκης
i

© Intime

Ένατη η Γκούσιν - Δεν βρήκε την καλή βολή ο Φραντζεσκάκης

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:49 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 04.08.2024

Η Τατιάνα Γκούσιν κατέλαβε την ένατη θέση στον τελικό του ύψους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Η Τατιάνα Γκούσιν ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε στον τελικό του ύψους και κατέλαβε την ένατη θέση.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ξεκίνησε με ένα πολύ καλό και έγκυρο άλμα στα 1,86 μ., ωστόσο στα 1,91 μέτρα είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, γεγονός που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα, Η 30χρονη άθλητρια μετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μετά τη Νίκη Μπακογιάννη το 1996, που μετέχει σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Γιαροσλάβα Μάχουτσικ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα δύο μέτρα. Η Νίκολα Ολισλάγκερς ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Η Ιρίνα Γκερασένκο και η Ελέανορ Πάτερσον μοιράστηκαν το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης κατέλαβε την 12η θέση στη σφυροβολία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού με βολή στα 73,34 μέτρα.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη ξεκίνησε τον αγώνα του με άκυρη βολή, συνέχισε με 73,34 μ. και έστειλε εκτός τομέα τη σφύρα στην τρίτη του προσπάθεια. Ο 24χρονος πρόσθεσε μια ακόμη παρουσία σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Ο Φραντζεσκάκης μετείχε για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και για πρώτη στον τελικό, γεγονός που από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία.

Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ. Ο Ούγρρος Μπενς Χάλαζ κατέκτησε το ασημένιο και ο Μικάιλο Κόκαν συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ. Ο Ούγρρος Μπενς Χάλαζ κατέκτησε το ασημένιο και ο Μικάιλο Κόκαν συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });