Εγκατέλειψε η Κορακάκη, στην 29η θέση η Μόσχη
i

© IMAGO / AFLOSPORT

Εγκατέλειψε η Κορακάκη, στην 29η θέση η Μόσχη

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:48 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 27.07.2024

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα της στον προκριματικό των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Στην 29η θέση κατετάγη η Χριστίνα Μόσχη.

Πολύ άσχημα εξελίχθηκε ο προκριματικός των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι για την Άννα Κορακάκη. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο, που ήταν εκ των φαβορί για ένα μετάλλιο, δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον προκριματικό των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια να μην βρίσκει το χέρι της. Η Κορακάκη σημείωσε 90-93-94 στα πρώτα τρία σετ βολών. Η αθλήτρια από τη Δράμα έκανε μόλις τρεις προσπάθειες στο τέταρτο σετ βολών και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον αγώνα.

Μένει να δούμε αν η Ελληνίδα αθλήτρια αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα που την οδήγησε ουσιαστικά εκτός προκριματικού. Θυμίζουμε ότι η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί σε λίγες ημέρες και στον προκριματικό των 25 μέτρων.

Η Χριστίνα Μόσχη, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες, κατετάγη στην 29η θέση. Ο προκριματικός των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι είχε ακόμη μία έκπληξη, αφού η Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς, Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης έμεινε στη δέκατη θέση και δεν κατάφερε να μπει στην οκτάδα του τελικού.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });