Στον τελικό του σκιφ ο Ντούσκος - Πότε θα αγωνιστεί για το μετάλλιο
i

© Intime

Στον τελικό του σκιφ ο Ντούσκος - Πότε θα αγωνιστεί για το μετάλλιο

Πηνελόπη Παπαδήμου 11:07 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 01.08.2024

Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε στον τελικό του σκιφ στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Στέφανος Ντούσκος στον ημιτελικό του σκιφ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας αθλητής της κωπηλασίας τερμάτισε στην τρίτη θέση της δεύτερης ημιτελικής σειράς και θα αγωνιστεί για ένα μετάλλιο.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας αθλητής υπερασπίζεται το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Τόκιο. Ο Ντούσκος ήταν μέσα στο προπορευόμενο γκρουπ από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιτελικού. Ο Γιαννιώτης σκιφίστας ήταν μεταξύ δεύτερης και τέταρτης θέσης αφού ο Γερμανός Όλιβερ Ζάιντλερ είχε μεγάλη απόσταση από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Γερμανός τερμάτισε σε 6:35.77 που είναι νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το προηγούμενο ανήκε στον Στέφανο Ντούσκο από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο Ζάιντλερ είναι και το απόλυτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Ο τελικός του Στέφανου Ντούσκου θα γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στην κωπηλασία με τέσσερα πληρώματα, που προκρίθηκαν όλα στους τελικούς.

Αρχικά, οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στη δίκωπο προκρίθηκαν ως τρίτες της πρώτης ημιτελικής σειράς με χρόνο 7:18.28. Ο τελικός του αγωνίσματος θα γίνει την Παρασκευή, 2 Αυγούστου, στις 12:42 μ.μ. θα πάρουν θέση στον τελικό με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου και ο Πέτρος Γκαϊδατζής προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Οι Έλληνες κωπηλάτες κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 6:23.36. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/8) στις 13:02μ.μ ώρα Ελλάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά που συμμετείχε και θα αγωνιστεί για κάποιο μετάλλιο. Ο τελικός του αγωνίσματος θα γίνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου 13:22 ώρα Ελλάδας.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });