Ο Σπανούλης και οι παίκτες του συνάντησαν τον Πετρούνια και... χάζευαν το μετάλλιό του! (vid)

Ο Σπανούλης και οι παίκτες του συνάντησαν τον Πετρούνια και... χάζευαν το μετάλλιό του! (vid)

Sportal newsroom 23:44 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 04.08.2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αφού πρώτα έγραψε... ιστορία στους κρίκους ως ο μοναδικός με τρία διαδοχικά Ολυμπιακά βάθρα, μοιράστηκε την χαρά του με την εθνική ομάδα μπάσκετ. Έβγαλε φωτογραφίες με τον Αντετοκούνμπο, πανηγύρισε με τον Σπανούλη και έδωσε στους διεθνείς να δουν το μετάλλιό του.

Μία ιδέα για το τι μπορούν να καταφέρουν και εκείνοι έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους διεθνείς που στελεχώνουν την ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας που ετοιμάζεται για την πιο κρίσιμη στιγμή της στο Παρίσι. Την Τρίτη (6/8) η επίσημη αγαπημένη θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό με την Γερμανία και αν προκριθεί εις βάρος ενός πανίσχυρου αντιπάλου, τότε θα φθάσει στην τετράδα και θα πλησιάσει ένα μετάλλιο.

Σαν αυτό που πήρε ο Πετρούνιας, ο οποίος μετά την τρίτη του διαδοχική διάκριση σε επίπεδο βάθρου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά κάποιον τρόπο έγινε... επίσημα «ο Άρχοντας των Κρίκων». Μάλιστα, ο 33χρονος αθλητής μοιράστηκε την χαρά του με τους συμπατριώτες του μπασκετμπολίστες. Τους αγκάλιασε έναν έναν, έβγαλε φωτογραφίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ είχε και μια συνομιλία με τον Βασίλη Σπανουλη. Του έδωσε και το μετάλλιό του να το κρατήσει, γεγονός που έκανε να... ζηλέψουν και οι παίκτες του.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης το πήρε στα χέρια του, ψηλάφισε τον χαλκό και το έδωσε στους υπόλοιπους...

Το αγωνιστικό προφίλ και τα... νούμερα της Γερμανίας: Το δίδυμο-φωτιά και οι «απαντήσεις» στον Αντετοκούνμπο (vids)

Το αγωνιστικό προφίλ και τα... νούμερα της Γερμανίας: Το δίδυμο-φωτιά και οι «απαντήσεις» στον Αντετοκούνμπο (vids)

Την ώρα που η Εθνική ομάδα με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το ματς της... ύπαρξής της (Τρίτη 6/8, 12:00) στο δρόμο προς την «τετράδα» του Ολυμπιακού Τουρνουά, η Γερμανία που θα σταθεί απέναντι, δημιουργεί πολλαπλές απειλές. Που ξεκινούν από τον Ντένις Σρέντερ και τον Φρανζ Βάγκνερ, αλλά δεν σταματούν εκεί!

H Ελληνική Ομοσπονδία μοιράστηκε με τους online ακόλουθούς της τη στιγμή, αναρτώντας ένα πολύ όμορφο βίντεο και πλαισιώνοντάς το σαν λεζάντα με λίγα λόγια: «Ο... άρχοντας των κρίκων και των μεταλλίων Λευτέρης Πετρούνιας στην βόλτα χαλάρωσης μετά τη μεγάλη του επιτυχία, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής για να ευχηθεί καλή επιτυχία και υποσχέθηκε παρουσία και...άγρια φωνή στον προημιτελικό με τη Γερμανία».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });