Ο Μητσοτάκης παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Πετρούνια: «Είναι πολύ εντυπωσιακός αθλητής»
i

© Γ.Τ Πρωθυπουργού /ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Μητσοτάκης παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Πετρούνια: «Είναι πολύ εντυπωσιακός αθλητής»

Sportal newsroom 15:41 - 27.07.2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Παρίσι και είδε από κοντά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο Παρίσι κι αφού είδε από κοντά την τελετή έναρξης, παρακολούθησε διά ζώσης την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή στον προκριματικό των κρίκων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα πρωταθλητή ενώ μίλησε και για την τελετή έναρξης των αγώνων. Ο Έλληνα πρωθυπουργός αποκάλυψε και ποια άλλα αθλήματα θα παρακολουθήσει από κοντά.

«Ήταν πολύ εντυπωσιακή. Κάποια αισθητικά μπορεί να μην μας άρεσαν πολύ, αλλά η Τελετή Έναρξης στην Αθήνα αποτελεί σημείο αναφοράς. Ήταν ίσως καλύτερα σχεδιασμένο για την τηλεόραση, παρά για τους θεατές που παρευρέθηκαν εκεί», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την τελετή έναρξης των αγώνων.

Για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε: «Πραγματικά όταν βλέπει ζωντανά αυτό το αγώνισμα καταλαβαίνεις την δυσκολία. Ο Λευτέρης είναι πολύ εντυπωσιακός αθλητής. Ευχόμαστε τα καλύτερα».

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ποια άλλα αθλήματα θα παρακολουθήσει από κοντά. «Θα μείνουμε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Θα δούμε κι άλλους αγώνες. Θα δούμε το πόλο, λίγο τένις και κολύμβηση», σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });