Το τότε και το τώρα: Σπανούλης και Ζήσης φωτογραφήθηκαν ξανά μετά από 16 χρόνια σε Ολυμπιακό Χωριό

Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης

i

©Intime

Το τότε και το τώρα: Σπανούλης και Ζήσης φωτογραφήθηκαν ξανά μετά από 16 χρόνια σε Ολυμπιακό Χωριό

Sportal newsroom 18:42 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 26.07.2024

Σπανούλης και Ζήσης πόζαραν πριν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου και η ΕΟΚ θυμήθηκε πως ήταν οι δύο πρώην καλαθοσφαιριστές το 2008.

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ βρίσκεται στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης βρίσκεται σε διάθεση... ρετρό!

Σε ανάρτησή της στα social media, η ΕΟΚ πόσταρε μια φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη και του Νίκου Ζήση, όταν οι δυό τους βρίσκονταν στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο, το 2008.

Χάος στο Παρίσι και ταλαιπωρία για την Εθνική: Θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο στις 3 τα ξημερώματα

Χάος στο Παρίσι και ταλαιπωρία για την Εθνική: Θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο στις 3 τα ξημερώματα

Οργανωμένο σαμποτάζ στα τρένα της Γαλλίας και ταλαιπωρία για την εθνική ομάδα που ταξιδεύει με πούλμαν από τη Λιλ στο Παρίσι για την Τελετή Έναρξης.

Στο κολάζ, οι δύο πρώην παίκτες, ποζάρουν λίγη ώρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών του Παρισίου και την τελετή που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί εκτός γηπέδου.

«Ο χρόνος «πετάει», Πεκίνο 2008 - Παρίσι 2024», αναφέρει η ΕΟΚ στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η Ελλάδα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Ολυμπιακό τουρνουά Μπάσκετ το Σάββατο 27/7. Πρώτος της αντίπαλος θα είναι ο πανίσχυρος Καναδάς των πολλών NBAer. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22.00 το βράδυ, όμως η πρώτη εμφάνιση των Ελλήνων διεθνών θα γίνει απόψε στην Τελετή Έναρξης, εκεί όπου η ομάδα μπάσκετ θα παρευρεθεί σύσσωμη δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα είναι μαζί με την Αντιγόνη Ντισμπριώτη οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });