Το Παρίσι 2024 καλεί σε... βοήθεια: Οι εννέα χώρες που έχουν στείλει αστυνομικές δυνάμεις στη Γαλλία για να συνδράμουν τις τοπικές αρχές!

Το Παρίσι 2024 καλεί σε... βοήθεια: Οι εννέα χώρες που έχουν στείλει αστυνομικές δυνάμεις στη Γαλλία για να συνδράμουν τις τοπικές αρχές!

Νίκος Καλαμπάκας 11:37 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 27.07.2024

Η πρωτεύουσα της Γαλλίας φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και εκεί έχουν εγκατασταθεί αστυνομικοί από εννιά διαφορετικές χώρες, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της αστυνόμευσης.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου ξεκίνησαν και επίσημα με την τελετή Έναρξης της Παρασκευής 26/7 και ο πλανήτης των Σπορ πλέον περιστρέφεται γύρω από την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Εκεί έχουν μαζευτεί όλα τα μεγάλα ονόματα του Παγκοσμίου Αθλητισμού και για τις επόμενες εβδομάδες θα δίνουν τις μάχες τους για ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο, που αποτελεί την ύψιστη τιμή στην καριέρα κάθε αθλητή.

Φυσικά, σε μεγάλες διοργανώσεις όπως αυτή, δεν λείπει και η πρόληψη. Ζώντας στην εποχή που ο πλανήτης μαστίζεται από πολέμους, οι φόβοι για κάποια ενέργεια που θα διαλύσει το κλίμα και την ασφάλεια στο Παρίσι, είναι έντονοι.

Για τον λόγο αυτό, η γαλλική αστυνομία δέχθηκε με χαρά βοήθεια από πολλές χώρες που θα στείλουν εκεί τους αθλητές τους.

Νότια Κορέα, Κατάρ, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Βραζιλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία και Σλοβενία, έστειλαν αστυνομικές τους δυνάμεις προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της φύλαξης και να αποτρέψουν τυχόν ενέργειες που θα έσπερναν τον φόβο στη Γαλλία.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις χώρες που έστειλαν αστυνομικές δυνάμεις στο Παρίσι:

@brutamerica Foreign police have arrived in Paris for the #Olympics ♬ original sound - Brut.
window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });