Δύσκολη νίκη της Ισπανίας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Δύσκολη νίκη της Ισπανίας κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Sportal newsroom 14:17 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 31.07.2024

Με δύο βολές της Λάουρα Γκιλ η Ισπανία έκαμψε την αντίσταση του Πουέρτο Ρίκο 62-63 και πήρε τους χρυσούς βαθμούς της νίκης.

Η Λάουρα Γκιλ έδειξε αντανακλαστικά και ψυχραιμία και η Ισπανία επιβλήθηκε του Πουέρτο Ρίκο με σκορ 63-62.

Δεν είναι ώρα για δάκρυα και αφορισμούς!

Δεν είναι ώρα για δάκρυα και αφορισμούς!

Ο Κώστας Σωτηρίου καταγράφει τα δικά του συμπεράσματα μετά το 0-2 της Εθνικής στο ολυμπιακό τουρνουά και υποστηρίζει ότι το «poll» Ουόκαπ ή Ντόρσι ή το πόσο καλός προπονητής είναι ο Σπανούλης δεν εξυπηρετούν αυτή τη χρονική στιγμή. Τώρα όλοι πρέπει να βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής.

Οι παίκτριες της ευρωπαϊκής ομάδας τα βρούκαν σκούρα, όμως στο τέλος η Γκιλ κατάφερε να δώσει στην ομάδα της τη νίκη από την γραμμή των βολών.

Η Μέγκαν Γκούσταφσον ήταν η κορυφαία του αγώνα, αφού σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ. Η Λέονορ Ροντρίγκεθ την ακολούθησε σε απόδοση, συμπληρώνοντας 17 πόντους, όμως τελικά τελικά την παράσταση έκλεψε η Γκιλ, που με το ριμπάουντ που μάζεψε στο τέλος και τις δύο βολές της, χάρισε στις συμπαίκτριές της τη νίκη.

Για τις ηττημένες η Αρέλα Γκιράντες εόχε 15πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags:
window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });