Στα ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεβ, θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο
i

© Intime

Στα ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεβ, θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:45 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 08.08.2024

Δεύτερη ευκαιρία για να ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων θα έχει ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεβ, που θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης θα έχει ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεβ. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ των 86κ. και θα διεκδικήσει την είσοδο του στο βάθρο των νικητών.

Ο Κουρουγκλίεβ ξεκίνησε δυναμικά και κέρδισε με τεχνική υπέροχη τον Ράμος από το Πουερτο Ρικο και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισε τον Γιαζντανιτσαράτι και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 4-1 ηττήθηκε από τον δις Ολυμπιονίκη με 9-4. Ο Ιρανός Παγκόσμιος πρωταθλητής επικράτησε εύκολα στον ημιτελικό του Αμινε με 7-1 κι έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Κουρουγκλίεβ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Κουράστηκα. Με άφησαν οι δυνάμεις μου, θα προσπαθήσω για την συνέχεια αν μου δοθεί η ευκαιρία στα ρεπεσάζ. Δεν κοιτάω στους αγώνες αυτούς αν έχω να κάνω με Παγκόσμιο πρωταθλητή ή Ολυμπιονίκη, θα παλέψω. Αυτός ο αντίπαλος μου ήταν καλύτερα προετοιμασμένος», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την ήττα του από τον Γιαζντανιτσαράτι

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής του, Χριστόφορος Ξενίδης, ο οποίος ανέφερε πως: «Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο όπως και η ψυχολογία. Χτύπησε στο πλευρό του ο Κουρουγκλίεβ ήταν πρόβλημα αυτό. Αλλά όπως είπε ο αθλητής μου, ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και ψυχολογικά προετοιμασμένος. Τι να κάνουμε. Eίμαι ζεστός δεν καταλαβαίνω τίποτα τώρα, θα δούμε στην συνέχεια τι έγινε. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα παλέψω οπωσδήποτε για το μετάλλιο».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });