Στη 12η θέση ο Μαραμενίδης, στη 15η τα αδέρφια Σπανάκη
i

© Intime

Στη 12η θέση ο Μαραμενίδης, στη 15η τα αδέρφια Σπανάκη

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:11 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 04.08.2024

Στη 12η θέση της γενικής κατάταξης στα Formula Kite είναι ο Κάμερον Μαραμενίδης μετά τις τέσσερις πρώτες ιστιοδρομίες.

Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε ο Κάμερον Μαραμενίδης στα Formula Kite στην ιστιοπλοΐα. Ο Ελληνοαμερικανός αθλητής κατέλαβε την ένατη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, τη δέκατη στη δεύτερη, την έκτη στην τρίτη και τη 12η στην τέταρτη και τελευταία ιστιοδρομία της Κυριακής.

Ο Μαραμενίδης πέταξε την τέταρτη ιστιοδρομία, ως τη χειρότερή του και με 32 βαθμούς ποινής είναι στη 12η θέση της γενικής κατάταξης. Στην πρώτη θέση στα Formula Kite είναι ο Σλοβένος Τόνι Βόντισεκ με 6 βαθμούς ποινής. Δεύτερος είναι ο Βαλεντίν Μπόντους από την Αυστρία με 8 βαθμούς ποινής. Τρίτος είναι ο Μαξιμίλιαν Μέντερ με 8 βαθμούς ποινής. Στα Formula Kite συμμετέχει και ο Κύπριος Ντένις Ταραντίν που είναι στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης με 21 βαθμούς ποινής.

Στη 15η θέση της γενικής κατάταξης είναι στα 470 η Αριάδνη Σπανάκη και ο αδερφός της Οδυσσέας. Στην πέμπτη ιστιοδρομία τα δύο αδέρφια κατέλαβαν τη 13η θέση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το ελληνικό πλήρωμα ήταν δέκατο στην έκτη ιστιοδρομία. Τα δύο αδέρφια είναι στη 15η θέση της γενικής κατάταξης με 53 βαθμούς ποινής.

Οι Φαντλάου/Μερ από την Αυστρία είναι επικεφαλής στη γενική κατάταξη με 17 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθούν οι Τσάμαρ Ερνάντες/Μπρούγκμαν Κάμποτ από την Ισπανία με 22 και οι Κέιτζου Οκάντα/Μίχο Γιοσιόκα από την Ιαπωνία με 24 βαθμούς ποινής.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });