Στη 12η θέση τα αδέρφια Σπανάκη - Στην 11η ο Μαραμενίδης
i

© Intime

Στη 12η θέση τα αδέρφια Σπανάκη - Στην 11η ο Μαραμενίδης

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:39 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 06.08.2024

Η Αριάδνη και ο Οδυσσέας Σπανάκης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς αγώνες με τη 12η θέση στη γενική κατάταξη των 470.

Η Αριάδνη Σπανάκη και ο Οδυσσέας Σπανάκης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Το ελληνικό πλήρωμα στα 470 κατέλαβε την τέταρτη θέση στην έβδομη ιστιοδρομία και τη δέκατη στην όγδοη.

Ο καιρός που επικρατούσε στη Μασσαλία δεν επέτρεψε να γίνουν οι δύο τελευταίες ιστιοδρομίες του αγωνίσματος. Έτσι το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε τη 12η θέση στη γενική κατάταξη με 68 βαθμούς ποινής. Την Τετάρτη θα γίνει ο αγώνας μεταλλίων στο αγώνισμα με τη συμμετοχή των δέκα πρώτων πληρωμάτων.

Δύο ιστιοδρομίες έγιναν στα Formula Kite. Ο Κάμερον Μαραμενίδης κατετάγη στην έβδομη θέση στην έκτη ιστιοδρομία και ήταν 14ος στην έβδομη κούρσα της ημέρας.

Ο Έλληνας αθλητής είναι στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 40 βαθμούς ποινής και δίνει πραγματική μάχη για να βρεθεί στη δεκάδα που θα λάβει μέρος στον αγώνα για μετάλλια. Ο Τόνι Βόντισεκ από τη Σλοβενία είναι στην πρώτη θέση. Ο Μαξιμίλιαν Μέντερ από τη Σιγκαπούρη και ο Βαλεντίν Βόντους από την Αυστρία είναι στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });