Στη 16η θέση ο Κοκκαλάνης μετά τις έξι πρώτες ιστιοδρομίες

Στη 16η θέση ο Κοκκαλάνης μετά τις έξι πρώτες ιστιοδρομίες

Sportal newsroom 20:13 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 30.07.2024

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βρίσκεται στη 16η θέση της γενικής κατάταξης μετά τις έξι πρώτες ιστιοδρομίες στα iQfoil.

Στη 16η θέση της γενικής κατάταξης είναι ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στα iQfoil. Η μπουνάτσα που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες στη Μασσαλία έφερε αρκετά προβλήματα στη διεξαγωγή των πρώτη ιστιοδρομιών που ξεκίνησαν με καθυστέρηση.

Τη Δευτέρα έγινε μόλις μία κούρσα και ο Κοκκαλάνης κατέλαβε τη 18η θέση. Την Τρίτη έγιναν άλλες πέντε ιστιοδρομίες όπου ο Έλληνας αθλητής κατετάγη όγδοος στην 2η ιστιοδρομία, 15ος στην τρίτη, ακυρώθηκε στην τέταρτη, ήταν πέμπτος στην πέμπτη και εικοστός στην έκτη κούρσα.

Ο Λουκ Φαν Όπζελαντ παραμένει επικεφαλής στη γενική κατάταξη με 19 βαθμούς ποινής, ενώ ο Ταρνόφσκι «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς ποινής, «ρίχνοντας» στην τρίτη τον Ισραηλινό Τομ Ρεουβενί με 23 βαθμούς ποινής.

«Θα μπορούσε να είναι μια παρά πολύ καλή ημέρα, είχα μια 8η και μια 4η θέση και στην τελευταία κούρσα ήμουν πρώτος αλλά δυστυχώς είχα δυο πτώσεις που με άφησαν πολύ πίσω», είπε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

Για τον επόμενο αγώνα του, ο Έλληνας ιστιοπλόος ανέφερε: «Κρατάμε τα θετικά, αν και έχω μειονέκτημα στο βάρος έχω πολύ καλή ταχύτητα σε αυτό τον άνεμο που είναι δυνατός. Πάμε αύριο με άλλη ψυχολογία τώρα που ξέρουμε ότι μπορούμε να πλασαριστούμε καλά. Έχουμε άλλες 10 κούρσες, 5 αύριο και πέντε μεθαύριο. Πρώτα ο θεός την Παρασκευή αν είμαι στη δεκάδα θα βρεθώ στον τελικό».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });