Στην 75η θέση της ποδηλασίας δρόμου ο Μπούγλας

Στην 75η θέση της ποδηλασίας δρόμου ο Μπούγλας

Ο Γεώργιος Μπούγλας κατέλαβε την 75η θέση στην ποδηλασία δρόμου στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Γεώργιος Μπούγλας κατέλαβε την 75η θέση στην ποδηλασία δρόμου στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 6 ώρες 45 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα ανάμεσα σε 90 αθλητές που πήραν μέρος.

Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Ρέμκο Εβένεπουλ. Ο 24χρονος Βέλγος, μετά την πρωτιά στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στον αγώνα δρόμου, καλύπτοντας τα 273 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 6 ώρες, 19 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ποδηλασίας των Ολυμπιακών Αγώνων που ένας αθλητής κάνει το «νταμπλ» στα αγωνίσματα δρόμου. Ο Εβένεπουλ, παρότι χρειάστηκε να κάνει αλλαγή ποδηλάτου λίγο πριν τον τερματισμό, άφησε ένα λεπτό και έντεκα δευτερόλεπτα πίσω του τον Γάλλο Βαλεντέν Μαντουά, ο οποίος εξασφάλισε τη δεύτερη θέση του βάθρου. Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Γάλλος Κριστόφ Λαπόρτ ξεχωρίζοντας στο τελικό σπριντ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });