Στο ρεπεσάζ ο Τσελίδης, ηττήθηκε στον προημιτελικό
i

© Intime

Στο ρεπεσάζ ο Τσελίδης, ηττήθηκε στον προημιτελικό

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:28 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 31.07.2024

Ο Θοδωρής Τσελίδης αποκλείστηκε στον προημιτελικό των Ολυμπιακών αγώνων και θα αγωνιστεί στο ρεπεσάζ.

Ο Θοδωρής Τσελίδης ηττήθηκε στον προημιτελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Ο Έλληνας αθλητής, που στη φάση των «16» απέκλεισε το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε τον Γάλλο Μαξίμ Γκαέλ Ενγκαγιάπ Αμπού στην οκτάδα των 90 κιλών.

Ο αγώνας κρίθηκε στο χρυσό σκορ. Εκεί, ο Γάλλος με μία ξαφνική επίθεση πήρε τη νίκη με βασάρι. Ο Θοδωρής Τσελίδης, πλέον έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του μέσω του ρεπεσάζ.

Ο πρώτος αγώνας στα ρεπεσάζ είναι κόντρα στον Αράμ Γκριγκοριάν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Ξεκίνησα πολύ καλά, είχα και βαθμό που δεν μου έδωσαν και πραγματικά ήταν. Μάλλον μετά δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που πρέπει.

Το έληξαν και δεν μου έδωσαν βαθμό, ήταν σίγουρο ότι θα βοηθήσουν τον Γάλλο με κάθε προσπάθεια. Εγώ έκανα αυτό που μπορούσα, αλλά δεν τα κατάφερα», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Τσελίδης.

Για το χάλκινο μετάλλιο που θα διεκδικήσει, ο Έλληνας αθλητής σημείωσε: «Ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να μην σας απογοητεύσω και να κατακτήσω το μετάλλιο».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });