Συγκλονιστικό: Η Ισπανίδα πρωταθλήτρια στο μπάντμπιντον ετοιμαζόταν για το μετάλλιο και υπέστη ρήξη χιαστού την ώρα του αγώνα! (vid)
i

© IMAGO / Xinhua

Συγκλονιστικό: Η Ισπανίδα πρωταθλήτρια στο μπάντμπιντον ετοιμαζόταν για το μετάλλιο και υπέστη ρήξη χιαστού την ώρα του αγώνα! (vid)

Sportal newsroom 15:32 - 05.08.2024

Η Καρολίνα Μαρίν από την Ισπανία κατέρρευσε αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ημιτελικών των Ολυμπιακών αγώνων.

Όσκαρ ατυχίας θα μπορούσε να διεκδικήσει η Καρολίνα Μαρίν. Η αθλήτρια του μπάντμιντον από την Ισπανία ήθελε πολύ να πάρει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο αλλά δεν τα κατάφερε αφού τραυματίστηκε.

Στον ημιτελικό του μονού γυναικών η Μαρίν αντιμετώπισε η Ζιάο Μπινγκ Χε. Η Ισπανίδα κατέκτησε με 21-14 το πρώτο σετ και προηγούταν 10-6 στο δεύτερο όταν άρχισε να αισθάνεται φρικτούς πόνους.

Η Ισπανίδα αθλήτρια, παρά τον τραυματισμό του επέστρεψε στον αγώνα και έπαιξε δύο πόντους, τους οποίους έχασε. Τότε, αποχώρησε από τον αγώνα μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Το πλήθος την αποθέωσε αφού η Μαρίν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Μαρίν θεωρείται από τις κορυφαίες αθλήτριες μπάντμιντον της εποχής της. Η αθλήτρια από την Ισπανία γεννήθηκε το 1993 στην πόλη Ουέλβα της Ανδαλουσίας. Είναι αριστερόχειρας και έχει βρεθεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης για 66 εβδομάδες. Αυτή την περίοδο είχε στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το 2016 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, η Καρολίνα Μαρίν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο μονό γυναικών. Η Ισπανίδα έγινε, έτσι η πρώτη μη Ασιάτισσα παίκτρια του μπάντμιντον που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια και οκτώ ευρωπαϊκά.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });