Το πάλεψε η Εμμανουηλίδου στον προκριματικό των 100 μέτρων
i

© Intime

Το πάλεψε η Εμμανουηλίδου στον προκριματικό των 100 μέτρων

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:42 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 02.08.2024

Εκτός ημιτελικού στα 100 μέτρα έμεινε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Την πρώτη της εμπειρία στους Ολυμπιακούς αγώνες έζησε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Η Ελληνίδα σπρίντερ σε ηλικία 21 ετών τερμάτισε στην τέταρτη θέση της έβδομης προκριματικής σειράς με 11.25 δευτερόλεπτα και κατέλαβε την 26η θέση στο σύνολο.

Η Ελληνίδα σπρίντερ έχασε για δύο θέσεις την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, έδειξε ότι μπορεί να κυνηγήσει κάτι ακόμη καλύτερο, αφού κατάφερε να κινηθεί κοντά στο ατομικό της 11.21 δευτερόλεπτα. Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ήταν για μεγάλο μέρος της κούρσας ήταν τρίτη, ωστόσο υποχώρησε στα τελευταία μέτρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η φιναλίστ στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης στα 200 μ. θα επιστρέψει και πάλι στο Ολυμπιακό στάδιο το πρωί της Κυριακής για τον προκριματικό των 200 μέτρων.

«Αρχικά να πω πως ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Μπήκα στο στάδιο για τον προκριματικό και οι εξέδρες ήταν γεμάτες. Ήταν μοναδική η αίσθηση. Ξεκίνησα καλά την κούρσα και μάλιστα σε κάποιο σημείο της ήμουν και τρίτη, ωστόσο δεν μπόρεσα να κρατηθώ μέχρι το τέλος. Ήρθα να κάνω το καλύτερο δυνατό σε αυτούς τους τους αγώνες και με τον ίδιο στόχο θα συνεχίσω και στα 200 μ., όπου πιστεύω θα πάει καλύτερα.

Το 11.25 δεν είναι κακός χρόνος, ωστόσο ήθελα να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ και το ρεκόρ θεωρώ θα μου έδινε πρόκριση στον επόμενο γύρο», είπε μετά το φινάλε του αγώνα της η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });