Οι ΗΠΑ για την επιβεβαίωση, η Σερβία για την επιβίωση

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Οι ΗΠΑ για την επιβεβαίωση, η Σερβία για την επιβίωση

Νίκος Καλαμπάκας 08:27 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 31.07.2024

Με δύο αγώνες συνεχίζεται την Τετάρτη 31/7 το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, αφού το Πουέρτο Ρίκο αντιμετωπίζει τη Σερβία, ενώ οι ΗΠΑ το Νότιο Σουδάν.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ, την Τετάρτη 31/7.

Μετά το κυρίως πιάτο, το οποίο προσφέρθηκε μια μέρα πριν, όταν η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία, η Γερμανία «καθάρισε» την Βραζιλία, η Γαλλία επικράτησε της Ιαπωνίας και η Αυστραλία «υπέκυψε» στον Καναδά, απόψε σειρά παίρνουν οι Η.Π.Α.

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η τύχη της Εθνικής στα χέρια των... άλλων - Ήττα από την Ισπανία και all in με Αυστραλία

Η Εθνική ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός (27π, 11ρ), όμως οι Ισπανοί στο τέλος πήραν τη νίκη (84-77) και πλέον η τύχη δεν βρίσκεται στα χέρια της για πρόκριση στην οκτάδα.

Η ομάδα του Στιβ Κερ αγωνίζεται κόντρα στο Νότιο Σουδάν. Οι δύο αντίπαλοι είχαν βρεθεί πριν λίγες μέρες σε φιλικό αγώνα και τότε είχε χρειαστεί ένα καλάθι του Λεμπρόν Τζέιμς ώστε η Team USA να ξεπεράσει το εμπόδιο που της έστησαν οι αντίπαλοι.

Απόψε το βράδυ ωστόσο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αφού πλέον ο αγώνας είναι επίσημος και κάθε νίκη είναι «χρυσάφι» για τις ομάδες.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Νωρίτερα, τον χορό ανοίγουν η Σερβία με το Πουέρτο Ρίκο. Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν αμφότερες στην πρώτη αγωνιστική και σήμερα θα επιδιώξουν να κάνουν την αρχή στις νίκες τους, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.15 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });