Τέταρτος στους Ολυμπιακούς αγώνες ο Χρήστου - Έχασε το μετάλλιο για δύο εκατοστά!
i

© Intime

Τέταρτος στους Ολυμπιακούς αγώνες ο Χρήστου - Έχασε το μετάλλιο για δύο εκατοστά!

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:33 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 29.07.2024

Ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες χάνοντας τα χάλκινο για δύο εκατοστά του δευτερόλεπτου!

Τρομερή προσπάθεια έκανε ο Απόστολος Χρήστου στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, που προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Ολυμπιακών αγώνων, κατέλαβε την τέταρτη θέση αγγίζοντας το μετάλλιο.

Ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε σε 52.41 δευτερόλεπτα. Ο Ράιαν Μέρφι, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τερμάτισε σε 52.39 δευτερόλεπτα. Ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα κατέλαβε την κορυφαία θέση Έλληνα κολυμβητή σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά το 1896 και του πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς αγώνες, όπου η κολύμβηση έγινε σε θάλασσα και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Ζέας.

Ο Απόστολος Χρήστου, που συμμετείχε για τρίτη διαδοχική διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων, θα αγωνιστεί και στα 200 μέτρα ύπτιο μαζί με τον Απόστολο Σίσκο. Ο προκριματικός του αγωνίσματος θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Ο Ιταλός Τομάς Τσεκόν με 52 δευτερόλεπτα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Κινέζος Τζιάο Ξου ήταν δεύτερος με 52.32. Όπως προαναφέραμε ο Αμερικανός Ράιαν Μέρφι συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

Περισσότερα σε λίγο...

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });