Πέσιτς: «Είμαστε φαβορί όμως το Πουέρτο Ρίκο έχει φοβερή επίθεση»

Σβέτισλαβ Πέσιτς

i

©Intime

Πέσιτς: «Είμαστε φαβορί όμως το Πουέρτο Ρίκο έχει φοβερή επίθεση»

Νίκος Καλαμπάκας 10:36 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 31.07.2024

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με το Πουέρτο Ρίκο έκανε ο προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Σερβία και Πουέρτο Ρίκο συγκρούονται για το Ολυμπιακό τουρνουά Μπάσκετ, θέλοντας τη νίκη προκειμένου να κάνουν... ποδαρικό.

Το παιχνίδι του Πουέρτο Ρίκο ανέλυσε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα στοιχεία που κάνουν τους αποψινούς (31/7) αντιπάλους της ομάδας του επικίνδυνους, ενώ δέχθηκε τον ρόλο του φαβορί!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέσιτς:

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο. Γνωρίζουμε πως είμαστε το φαβορί και κανείς δεν μπορεί να μας πάρει αυτόν τον τίτλο. Δεν λέμε πως δεν είμαστε το φαβορί. Όμως, το Πουέρτο Ρίκο είναι μία επικίνδυνη ομάδα με τρομερή επίθεση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Σουτάρει 30-35 φορές πίσω από τη γραμμή του τριπόντου ανά παιχνίδι και πρέπει να τους αφαιρέσουμε αυτό το στοιχείο. Μάλιστα, σουτάρουν πολύ στο τρανζίσιον. Γι' αυτό και οφείλουμε να έχουμε καλές επιστροφές και αμυντική συγκέντρωση».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });