Πέσιτς: «Ήταν η πιο έντονη προετοιμασία της ζωής μου, δέκα ομάδες πάνε για μετάλλιο»

Πέσιτς: «Ήταν η πιο έντονη προετοιμασία της ζωής μου, δέκα ομάδες πάνε για μετάλλιο»

Νίκος Καλαμπάκας 17:10 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 24.07.2024

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας αναχώρησε για τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Σβέτισλαβ Πέτσιτς μίλησε για το τουρνουά, χαρακτηρίζοντάς το ως το πλέον ανταγωνιστικό όλων των εποχών.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας αναχώρησε για τη Γαλλία, εκεί όπου θα διεξαχθούν φέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ο προπονητής της, Σβέτισλαβ Πέσιτς, στις δηλώσεις του επισήμανε ότι τε φετινό τουρνουά μπάσκετ θα είναι το πιο συναρπαστικό όλων των εποχών, αφού υπάρχουν δέκα πολύ δυνατές ομάδες που μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Η διοργάνωση δεν ήταν ποτέ καλύτερη αφού δέκα ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για ένα μετάλλιο. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν», είπε αρχικά ο Πέσιτς.

«Η προετοιμασία που κάναμε φέτος ήταν η πιο σκληρή στην καριέρα μου. Το να κανονίσουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων ήταν δύσκολο αφού οι περισσότεροι παίκτες αφίχθησαν κουρασμένοι και δεν ήταν στην επιθυμητή κατάσταση ετοιμότητας. Ωστόσο οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια μοναδική πρόκληση για όλους μας. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με έξτρα κίνητρο και αφοσίωση».

Η Σερβία είναι στον ίδιο όμιλο με το Νότιο Σουδάν, τις ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Ιουλίου, όταν και θα αντιμετωπίσει την Team USA.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });