Πέσιτς: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τις επόμενες ημέρες»
i

© FIBA

Πέσιτς: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τις επόμενες ημέρες»

Ευτυχία Οικονομίδου 15:30 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 10.08.2024

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με τη Σερβία στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μπορεί η Σερβία να βρέθηκε μία... ανάσα μακριά από τον μεγάλο τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως έκανε το καλύτερο που μπορούσε δεδομένων των καταστάσεων και με τη νίκη της κόντρα στη Γερμανία στον μικρό τελικό (93-83) κατέκτησε την τρίτη θέση στο βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο.

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με το χάλκινο κι έτσι βρέθηκε στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ 2023, όπου και πάλι είχε συναντήσει τη Γερμανία, όμως τότε είχε ηττηθεί στον τελικό.

Ποιος θα τον σταματήσει; Ο Γιόκιτς έκανε το πέμπτο triple double στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)

Ποιος θα τον σταματήσει; Ο Γιόκιτς έκανε το πέμπτο triple double στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς «φλέρταρε» πολύ με το triple double στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα στο τελευταίο του παιχνίδι, όπου χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στην Σερβία.

Ο προπονητής των Σέρβων δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ενώ φάνηκε να μη γνωρίζει ακόμα τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά και πως θέλει να γιορτάσει αυτή τη σημαντική διάκριση.

Οι δηλώσεις του Πέσιτς:

«Τώρα είναι ώρα να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο. Δεν έχω πλάνα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τις επόμενες ημέρες. Να είμαι με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να πανηγυρίσω. Να πάω διακοπές. Δεν ξέρω, πραγματικά.

Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω το σέρβικο μπάσκετ. Και σήμερα, μπορεί να μην έχουμε το δικό μας εθνικό πρωτάθλημα, παρόλο που το μπάσκετ στη Σερβία είναι το πιο σημαντικό σπορ. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε το πως θα αναπτύξουμε το μπάσκετ μας. Ποίος θα είναι είναι ο προπονητής και τις υπόλοιπες λειτουργίες; Δεν ξέρω. Τώρα το σημαντικό είναι να αναλύσουμε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να ετοιμαστούμε για το Λος Άντζελες του 2028».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });