Το μήνυμα του Πετρούνια μετά την πρόκριση στον τελικό: «Έχω να πω πολλά, αλλά δεν είναι η ώρα»

Λευτέρης Πετρούνιας

i

©intime

Το μήνυμα του Πετρούνια μετά την πρόκριση στον τελικό: «Έχω να πω πολλά, αλλά δεν είναι η ώρα»

Sportal newsroom 10:36 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 28.07.2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την πρόκριση στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ανάρτησης στα social media, λέγοντας πως η 4η Αυγούστου θα είναι διαφορετική μέρα από αυτή του ημιτελικού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας οδεύει στο τρίτο του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ο Έλληνας αθλητής προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων. Με απόδοση 14.800 βαθμών ο Πετρούνας έκανε την έκτη καλύτερη βαθμολογία, αλλά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η επόμενη «μάχη» του είναι την Κυριακή 4 Αυγούστου με τον με τον Έλληνα αθλητή να διεκδικεί το τρίτο του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχασε την βέρα του στον Σηκουάνα ο Γάλλος σημαιοφόρος Τζιανμάρκο Ταμπέρι - Επική ανάρτηση στα social media

Έχασε την βέρα του στον Σηκουάνα ο Γάλλος σημαιοφόρος Τζιανμάρκο Ταμπέρι - Επική ανάρτηση στα social media

Tη βέρα του στον Σικουάνα έχασε ο Ιταλός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος και σημαιοφόρος της χώρας, Τζιανμάρκο Ταμπέρι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Μετά τον προκριματικό ο 33χρονος με ανάρτηση στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του τελικού, λέγοντας ότι έχει να πει πολλά για την προσπάθειά του, για την οποία είχε πολλά παράπονα. Τόνισε όμως ότι στην ημέρα του τελικού όλα θα είναι διαφορετικά.

«Σήμερα ήταν μια μέρα για την οποία μπορώ να πω πολλά, δεν είναι η ώρα τώρα όμως !Θα πω μόνο πως είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για 3η φορά στη ζωή μου και φυσικά στις 4 Αυγούστου θα είναι μια διαφορετική μέρα από την σημερινή! Πάμε Ελλάδα», έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Στην επίσημη προπόνηση είχα βγει να αγωνιστώ στις 12:45, αλλά σήμερα δεν τηρήθηκε το ίδιο ωράριο και την τελευταία στιγμή διαπίστωσα ότι έπρεπε να βγω μισή ώρα νωρίτερα. Επιπλέον είδα ότι είχα ένα σκίσιμο στο λουρί, που είναι πολύ επικίνδυνο. Πήγαν στραβά διάφορα πράγματα, άρχισα να τρέχω από την αίθουσα προθέρμανσης, μπήκα λαχανιασμένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν έκανα σωστό ζέσταμα. Είμαστε καλά όμως!», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πετρούνια μετά την προσπάθειά του στον προκριματικό.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });