Το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα πάρει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια

Λευτέρης Πετρούνιας

i

© Intime

Το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα πάρει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:28 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 07.08.2024

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποκάλυψε κατά την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια πως το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα στεγαστεί στο ποδηλατοδρόμιο και θα πάρει το όνομα του «Μίδα των κρίκων».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού και πριν από λίγο επέστρεψε στην Ελλάδα, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε με σκοπό να τον υποδεχτεί ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, που ανακοίνωσε ότι το γυμναστήριο που θα στεγάζεται στο ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα λάβει το όνομα του «άρχοντα των κρίκων».

«Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνειας υποδεχόμαστε σήμερα στην πατρίδα μας τον μεγάλο ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, τον Λευτέρη Πετρούνια. Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτείας.

Συμβολικά γι’ αυτό που κάνεις για την πατρίδα, για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, στο σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται μέσα στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται, παρουσία του Πρωθυπουργού θα έχει το όνομά σου: Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας», ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού για την ονοματοδοσία του ποδηλατοδρομίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });